Info

Ett smidigt och stilrent alternativ

Fastighetsboxar och postboxar i lackerad plåt är ett smidigt och stilrent alternativ för posthanteringen i bostadsrättsföreningar. Till skillnad från postboxar i trä eller plast håller lackerad plåt väder och vind år efter år. Med rätt underhåll kan dessa postboxar hålla i decennier. Plåtboxarna tillverkas på beställning efter bostadsrättsföreningens önskemål gällande antal, storlek och utseende. Det går att få lackerade plåtboxar som smälter in med fastighetens befintliga färgsättning.

Hållbara och stöldskyddade

Postboxar i lackerad plåt är mycket hållbara och har ett effektivt inbrottsskydd. Boxarna är tillverkade av 1,5 mm tjock stålplåt, vilket gör dem svåra att bryta upp. Dörrarna har dessutom låsbara handtag och går bara att öppna med nyckel. Plåt är ett väderbeständigt material som inte ruttnar eller bleks av solen. Med rätt underhåll, som att måla om vid behov, kan postboxarna stå emot väder och vind i många år. Detta gör dem till ett klokt val för bostadsrättsföreningar som vill ha en långsiktig lösning.

Praktiskt och stilrent

Fastighetsboxar i lackerad plåt har ett stramt och stilrent utseende som passar de flesta fastigheter. De tar inte lika mycket plats som postboxar i trä. Plåtboxarna går också snabbt och enkelt att montera på väggen. Postboxarna tillverkas med olika antal fack beroende på föreningens behov. Varje fack är försett med en tydlig lägenhetsbeteckning vilket gör det enkelt att hitta rätt. Plåtboxarna är både praktiska och snygga för posthanteringen.

Låsbara fack för säkerhet

Eftersom postboxarna har låsbara fack är posten säker. Endast de boende med nyckel kan öppna sitt fack. Detta minskar risken för stölder eller att post försvinner. Postboxarna kan även förses med bakstycke så att posten enkelt kan plockas ut från insidan av fastigheten. Detta ökar säkerheten ytterligare då posten inte behöver lämnas utanför.

Anpassade efter era behov

Fastighetsboxar i lackerad plåt tillverkas helt efter bostadsrättsföreningens specifika önskemål. Allt från antal fack, storlek, färgsättning, typ av lås och montering går att anpassa. Innan tillverkning sker tas en ritning fram som ni godkänner. Detta säkerställer att slutresultatet blir precis som ni vill ha det. Anpassade postboxar som passar just er förening!

Enhetlig och stilren entré

Fastighetsboxar i samma utförande och färgsättning bidrar till ett enhetligt intryck i entrén. Det ser mer stilrent och genomtänkt ut än ett mixat pussel av olika postboxmodeller. Med lackerade plåtboxar kan föreningen dessutom välja en kulör som passar fastighetens befintliga färgsättning. På så vis smälter postboxarna fint in i miljön.

Lättmonterade och underhållsfria

Fastighetsboxar i plåt är lätta att montera på väggen. De kräver inga omfattande bygg- eller mureriarbeten. Boxarna levereras med monteringsdetaljer för enkel uppsättning. Plåtboxar är även ett underhållsfritt alternativ, till skillnad från postboxar i trä. Det enda som krävs är ommålning med jämna mellanrum för att bibehålla snyggt skick.

Ett långsiktigt val

Sammanfattningsvis är fastighetsboxar i lackerad plåt ett genomtänkt och långsiktigt val för bostadsrättsföreningar. De är stöldskyddade, väderbeständiga, underhållsfria och håller i många år med rätt skötsel. Investeringen i kvalitativa postboxar är väl värd besväret. Skyltab säljer fastighetsboxar och postboxar till BRF.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *