Om

Denna blogg är en av de bloggar som ingår i nätverket ”Byggtjänster”. Alla har sin specifika inriktning för att därmed göra det enkelt för anställda inom byggföretag att hitta rätt blogg att följa.

Specifikt fokus

I likhet med alla andra bloggar är det byggbranschen och dess tjänster som ligger i fokus. Just denna blogg har däremot inriktning mot olika byggtjänster, skillnader på dessa och hur interaktion sker mellan dem.

Om ”Byggtjänster”

De bloggportaler som finns inom nätverket drivs alla av personer med ett genuint intresse för den aktuella inriktningen. Delvis köps även content in från externa skribenter. Detta framförallt när vi söker fördjupat innehåll där våra skribenter inte har kunskap. Även om specifika företag nämns och produkter kan testas/recenseras så sker det alltid med objektivitet i fokus. Målet är aldrig att lyfta fram ett företag mer än något annat. Istället ska du som är intresserad av branschen kunna fördjupa dig inom området via artiklar, intervjuer och tester. Anser du att bloggen är intressant och vill läsa mer inom andra inriktningar rekommenderas resterande bloggar inom Byggtjänster. Kontakta oss om du vill få mer information oavsett om det handlar om frågor eller idéer alternativt marknadsföring.