Golvslipning

Olika tjänster inom golvslipning i Stockholm

För den som har ett gammalt trä, – eller parkettgolv finns ett väldigt bra alternativ till att byta ut det – och det är nämligen att slipa det. Både trä och parkett klarar i regel av ett par slipningar och det bästa är att dom ofta bara blir snyggare med tiden. Letar du efter tjänster och företag inom golvslipning i Stockholm kan du läsa mer här.

Slipning av golv

Det finns många firmor och företag som erbjuder tjänsten golvslipning i Stockholm och det som kan skilja sig är tillvägagångssättet, samt vilken utrustning som används av dom olika aktörerna. En del slipar på det ”gamla” sättet och andra använder mer modern utrustning, som bland annat samlar upp allt slipdamm på ett mer effektivt sätt.

Likt för alla är däremot att olika typer av trägolv slipas för att repor, skador och andra skavanker ska försvinna. Man kan alltså säga att det är en slags renovering av golvet, för att det ska bli snyggare än innan!

Ytbehandling

Många av dom firmor som erbjuder golvslipning i Stockholm kan även hjälpa till att lägga på en ny ytbehandling. På trägolv behövs detta, eftersom träet annars lätt bli både smutsigt och skadat. Både olja och vax är vanliga ytbehandlingar med trägolv kan även behandlas med lasyr och färg. Exakt vilka ytbehandlingar som erbjuds hos dom olika aktörerna kan skilja sig, så för den som redan i förväg bestämt sig för något speciellt behöver såklart hitta en som erbjuder just det.

Företagen som erbjuder golvslipning i Stockholm

Företag som erbjuder golvslipning har såklart olika tjänster i sina utbud. En del företag är stora och arbetar med golv på mer än ett sätt – till exempel genom att erbjuda både slipning och golvläggning av alla dess slag. Andra fokuserar enbart på slipning och har det som enda tjänst.

Vilket företag man ska välja är lite av en smaksak med ett tips är att alltid kolla närmare på följande:

  • Priser
  • Tjänster
  • Referenser
  • Tillgänglighet
  • Bemötande och service

Det går även att slipa golv på egen hand – utrustning för det kan hyras men det kan vara bra att tänka på att det krävs en del kunskaper för att lyckas och inte minst för att få ett bra resultat. Att lägga på en ytbehandling på egen hand är däremot enklare!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *